Biesiady rycerskie

 / dob OPIS OFERTY

Wieczerzę zarządzamy, komnaty zamkowe służbę całą w porządku stawiamy i Wasze Miłości ku temu Zapraszamy.

Biesiadę czas zacząć !

Pragnąc zadość uczynić przodków naszych obyczajowi, którzy wielce cenili sobie w dostojnym i miłym towarzystwie ucztowanie, żadnej okazji nie zaniedbując by miłość Ojczyzny krzepić i lud do jej obrony gotować, przodków swych sławne orężne wyczyny wspominając, Wieczerzę zarządzamy, komnaty zamkowe służbę całą w porządku stawiamy i Wasze Miłości ku temu Zapraszamy.

Oferta rozpoczyna się od biesiady w dniu przyjazdu do śniadania w dniu wyjazdu.

Nocleg w komfortowych pokojach
Wyśmienite śniadanie w formie bogatego bufetu
Kolacja biesiadna ze specjalnie przygotowanym menu przez Wybitnego szefa kuchni wraz z zespołem ( od 19:00 – 02:00 )
Historia na wesoło : – widowiskowe pokazy pełne rubasznego humoru, wykonane przez niezrównaną ekipę kasztelana zamku….
Oprawa muzyczna z DJ

Atrakcje dodatkowe :

  • nocny spacer po zamku z lampionami lub pochodniami
  • strzelanie z łuku
  • wylepianie z gliny kufli i naczyń ( wioska garncarska )

NOWOŚĆ !

  • dla iście zmęczonych relaksacyjny masaż

Dodatkowo w Niedzielę zapraszamy na wspólne ogniskowanie z grzańcem zamkowym!!!

*Rezerwacji miejsc prosimy dokonać telefonicznie pod numerem 661093462

Cena z noclegiem w pokojach

  • 1 osobowy 200 zł / doba
  • 2 osobowy 250 zł / doba
  • 3 osobowy 340 zł /doba
  • apartament 350 zł / doba

Menu Biesiadne koszt 180 zł /osoba

Śniadanie 30 zł / osoba

Tatar wołowy podany z zamkowymi marynatami i kieliszkiem zmrożonej wódki czystej

Kołduny z baraniną czosnkiem i majerankiem podane w bulionie grzybowym i kieliszkiem Dębowej wódki

Kartacze z gęsiną podane z omastą i grzanym piwem

Sztuka Mięsa z dziczyzny duszona w sosie własnym podana na kaszy pęczak z miodowymi burakami

Grzaniec na miodzie i piwie Zamkowym

Deser szarlotka z smażonymi jabłkami do tego wino

Dodatkowo :

Kącik Wiejski

Marynaty

WAŻNE INFORMACJE

PRZYJAZD od 15:00

WYJAZD do 11:00

WARUNKI ANULACJI

Do złożenia rezerwacji wymagana jest wpłata za cały pobyt z góry za pośrednictwem systemu płatności online. W przypadku anulowania rezerwacji lub nie pojawienia się w obiekcie w dniu przyjazdu wpłacona przedpłata przepada.

Kontakt : 661093462

Mail.

OFERTA BIESIADY II

Lśniąca, mięciutka i kusząca golonka, dymiąca zupa piwna z boczkiem i pieczone ziemniaki lepsze niż gdziekolwiek to tylko wstęp do wieczoru o zapachu chmielu, z tańcami i bujaniem za stołami.

Zakorzenieni w tradycji propagowania najszlachetniejszych trunków zapraszamy Państwa na imprezę pod wspaniałym baldachimem zamkowego dziedzińca, lokalne smakołyki podkreślające smak piwa, litr chmielowego trunku na początek wieczoru i moc atrakcji, z pewnością nie zostaną szybko zapomniane.

Podczas biesiady proponujemy (wliczone w cenę):

Program artystyczny, zabawy, muzyka na żywo oraz DJ
Specjalne menu biesiadne
Piwo z beczki bez limitu
Animacje dla dzieci od 4 lat w godz. 20-22.
Zwiedzanie zamku z pochodniami ( z przewodnikiem )

MENU

W stole

Smalec
Ogórek
Pieczywo

Zupa serwowana w wazach

Zupa ziemniaczana z bekonem

Bufet gorący

Golonki duszone w piwie nadziewane kiszoną kapustą i śliwką
Sznycel panierowany z jajkiem
Pieczony boczek w sosie piwnym
Lin w śmietanie
Zapiekanka ziemniaczana z kiełbasą
Warzywa

Bufet zimny

Sałatki
Surówki
Deska mięs pieczystych
Deska wędlin
Śledzie

Prosię pieczone w całości, nadziewane kaszą z podrobami

Ciasto
Owoce

*Rezerwacji miejsc prosimy dokonać telefonicznie pod numerem 661093462

Cena za nocleg w pokojach

  • 1 osobowy 200 zł / doba
  • 2 osobowy 250 zł / doba
  • 3 osobowy 340 zł / doba
  • apartament 350 zł / doba

Menu Biesiadne koszt 190 zł /osoba

Śniadanie 30 zł / osoba

Rozpoczęcie biesiady o godz. 20.00, zakończenie około godz. 02.00

WARUNKI ANULACJI

Do złożenia rezerwacji wymagana jest wpłata za cały pobyt z góry za pośrednictwem systemu płatności online. W przypadku anulowania rezerwacji lub nie pojawienia się w obiekcie w dniu przyjazdu wpłacona przedpłata przepada.

Kontakt : 661093462

Mail.